Maatregelen Corona

Gezondheid en veiligheid waarborgen

Wij zijn blij dat wij vanaf maandag 1 juni weer gasten mogen ontvangen in ons restaurant. Hieronder kunt u de richtlijnen van de anderhalve meter maatregelen bij La Fontaine lezen. Wij doen ons best om de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers te waarborgen en hiermee de risico’s op besmetting en verspreiding te voorkomen.

Reserveren bij La Fontaine

Het belangrijkste is dat u van te voren een reservering maakt voor een bezoek aan ons restaurant. Dit kan via onze website of telefonisch (0513-683950). Voor het terras is het echter niet mogelijk om te reserveren. Wanneer u arriveert bij La Fontaine begeleiden wij u en uw gezelschap naar uw tafel. Houdt hierbij rekening met de volgende regel: u mag een tafel reserveren voor een huishouden óf twee personen uit verschillende huishoudens.

Indien u of uw gezelschap na het maken van uw reservering last krijgt van gezondheidsklachten zoals verkoudheid, hoesten, griep of koorts, neem dan contact met ons op om de reservering te verplaatsen.

Uw bezoek aan La Fontaine

Bij binnenkomst wordt u ontvangen door onze gastheer/-vrouw, zij zullen u een aantal vragen stellen over de gezondheid van u en uw gezelschap. Dit is een verplichting van de RIVM. Wij willen u verzoeken om deze vragen eerlijk te beantwoorden.

De volgende vragen zullen wij stellen:

  • Heeft u in de afgelopen 24 uur één of meerdere van deze klachten gehad? (namelijk: hoesten, neusverkoudheid, koorts vanaf 38 graden of benauwdheidsklachten)
  • Heeft u op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  • Heeft u het coronavirus gehad en is dit de afgelopen zeven dagen vastgesteld?
  • Heeft u een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus en heeft u in de afgelopen 14 dagen contact met hem/haar gehad terwijl hij/zij nog klachten had?
  • Bent u in thuisisolatie omdat u direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

Mocht u op één of meer van deze vragen ja antwoorden, dan verwelkomen wij u graag een andere keer. Bij twijfel over uw gezondheid behouden wij ons het recht om u en uw gezelschap te weigeren.

Vervolgens brengen wij u naar uw tafel. Wij proberen het aantal medewerkers aan uw tafel zoveel mogelijk te beperken. Wij verzoeken u zo veel mogelijk aan tafel te blijven zitten. Aan het einde van uw bezoek dient u aan tafel met pin of creditcard te betalen.

Heeft u nog vragen? Bel ons gerust via het volgende telefoonnummer 0513 68 39 50.